Inainte de a scrie acest articol m-am gandit mult daca sa il scriu sau nu. Intr-un final m-am hotarat. Iata-l:

 

Cabina foto de Valentines Day sau “Sa fi mai bun astazi decat ieri”

Oricine spune ca afacerea lui merge perfect si fara nici un fel de provocari este clar un semn ca ascunde ceva si nu spune adevarul.

Exemplul cel mai bun este casatoria: doi oameni din lumini diferite cu experiente, caractere si personalitati diferite isi unesc destinele. Acum sunt una si este practic este imposibil ca in relatia lor sa nu apara din cand in cand cel putin mici scanteti. Sunt ca doua diamante neslefuite care se slefuiesc unul pe altul ca la sfarsit sa fie perfect “finisati”- ca doua diamante desavarsite.

Asa este si o afacere. Are din cand in cand mici sau mari provocari.

Anul acesta pe 14 ferbruarie dupa cum stiti a fost Valentine`s Day. O sarbatoare superba preluata de la americani. Valentine`s Day este sarbatoarea Sfantului Valentin transformata in sarbatoarea indragostitilor. In Romania sarbatoarea noastra de ziua indragostitilor se sarbatorea pe 24 februarie de Dragobete dar  in ultima vreme a fost inlocuita de Valentine`s Day 😉

 

Pentru noi a fost un weekend aglomerat si nelipsit de provocari: Vineri am avut majorat la Constanta si aniversare la Pitesti, Sambata am sarbatorit Valentine`s Day cu Baneasa Shopping Mall I Bucuresti si cabina foto botez la Botosani, iar Duminica am avut din nou cabina cu Baneasa Shopping Mall dar si doua cabine cu Primaria Sectorului 3 la concertul organizat de ei in parcul IOR din Bucuresti.

Nu a fost un weekend perfect sau lipsit de provocari dar la final cel mai important lucru a fost ca absolut toti clientii nostrii au fost multumiti de serviciile noastre si ii suntem reconoscatori lui Dumnezeu pentru acest lucru.

Ce am invatat in acest weekend? Am invatat ca o organizare foarte bine pusa la punct si din timp te va ajuta extrem de mult sa ai rezultate bune la final. Am invatat ca daca doresti sa fi cel mai bun nu trebuie sa te culci pe o ureche si orice lucru semnalat de clientii tai trebuie rezolvat imediat sau imbunatatit pe viitor.

Cum reusesc companiile mari si de success sa ramana de succes? Sunt foarte receptivi la ce spun clientii lor si atata timp cat ii asculta vor avea success. In momentul in care nu isi mai asculta clientii compania intra in declin.

O afacere de succes este un organism viu- ea evolueaza tot timpul, se imbunatateste tot timpul. Orice stagnare este de fapt un declin. Noi cei de la cabina foto Premium Happy ne straduim constant sa oferim cele mai bune servicii din Romania din domeniu si investim constant resurse materiale si fizice ca acest lucru sa fie real.

Daca iti doresti ca amintirile tale si ale prietenilor tai sa fie superbe si de calitate apeleaza acum la cea mai faina cabina foto din Romania: Cabina Premium Happy 0721.604.345

 

Fotografiile urmeaza curand :)